FC Nordsjællland stryger til tops efter målrig sejr

Superligaens nuværende førerhold fra FC Nordsjælland tog endnu en sejr i tredje kamp i træk af tre mulige. AaB blev besejret med 3-2 i Farum.

FC Nordsjælland har fået den perfekte start på den nye sæson selvom flere stjernespillere har forladt truppen.

Søndag vandt holdet hjemme med 3-2 over AaB, og dermed topper FCN Alka Superligaen med maksimumpoint efter tre runder. Det skriver Ritzau.

Det sker, efter at man denne sommer har sagt farvel til sidste sæsons topscorer Marcus Ingvartsen og midtbaneprofilen Stanislav Lobotka.

Værterne var til søndagens kamp sågar uden profilen Andreas Maxsø, der havde fået fri til at besøge en potentielt ny klub i udlandet.

Det var dog ikke til at se, at tre af FCN's profiler fra sidste sæson ikke var med på holdet, da hjemmeholdet var bedst i et underholdende opgør.

Kampen startede roligt med FCN som spilstyrende, men efter 25 minutter satte AaB gang i målfesten på mål af Edison Flores.

Knap 10 minutter senere blev der bragt balance i regnskabet, da Mathias Jensen bragede udligningen i nettet fra 25 meter.

FCN-presset fortsatte i anden halvleg, og efter 54 minutter kom føringen. Emiliano Marcondes, der netop er blevet solgt til engelske Brentford fra årsskiftet, smed et indlæg ind til en helt fri Ernest Asante, der tæt under mål headede bolden i mål.

Med 20 minutter igen fik AaB foræret en livline af værterne, da Viktor Tranberg headede bolden i eget net.

Hjemmeholdet kom dog tilbage på sejrskurs få minutter senere, da Marcondes scorede kampens sidste mål efter et hjørnespark.

Med sejren har FCN maksimumpoint efter tre runder.