FC Nordsjælland sælger offensiv kreatør til engelsk klub

FC Nordsjælland har solgt deres 22-årige dansk/brasilianske profil Emiliano Marcondes til den engelske Championshipklub Brentford.

FC Nordsjælland må fra starten af næste år vinke farvel til profilen Emiliano Marcondes, som den 1. januar skifter til Brentford i den næstbedste engelske række..

Det bekræfter begge klubber på deres hjemmesider.

quote Vi havde naturligvis helst set, at Emiliano havde forlænget sin aftale med FC Nordsjælland, men han har haft et stærkt ønske om at komme ud og prøve sig af i udlandet.

Carsten V. Jensen, Sportschef, FC Nordsjælland

- Vi havde naturligvis helst set, at Emiliano havde forlænget sin aftale med FC Nordsjælland, men han har haft et stærkt ønske om at komme ud og prøve sig af i udlandet, siger FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen og tilføjer:

- Det har vi anerkendt, og set i lyset af lang og tro tjeneste i FCN er vi glade på Emilianos vegne og ikke mindst over det faktum, at vi råder over ham resten af efteråret.

I Brentford bliver 22-årige Marcondes holdkammerat med danskerne Lasse Vibe, Andreas Bjelland, Henrik Dalsgaard og Justin Shaibu.

Han har indgået en kontrakt for tre et halvt år, som altså begynder 1. januar 2018.

I den engelske klub er Thomas Frank, der senest var træner i Brøndby, assistenttræner.

quote Jeg er stolt over at kunne opnå én af mine drømme ved at komme til udlandet, og jeg glæder mig til at tage det skridt i fremtiden.

Emiliano Marcondes, Fodboldspiller, FC Nordsjælland

Emiliano Marcondes kom til FC Nordsjælland fra Hvidovre IF, da han var U15-spiller, og han fik debut i den bedste danske række som 18-årig.

- Jeg er stolt over at kunne opnå én af mine drømme ved at komme til udlandet, og jeg glæder mig til at tage det skridt i fremtiden. Jeg vil dog love at arbejde stenhårdt for klubben og mine holdkammerater det næste halve år for at kunne vise dem, hvad de betyder for mig, siger Emiliano Marcondes til FC Nordsjællands hjemmeside.

Brentfords cheftræner, Dean Smith, er glad for sin nye spiller.

- Vi har fulgt ham tæt i 12 måneder, og han har overbevist os om, at han har evnerne og det mentale til at begå sig i engelsk fodbold, siger han til Brentfords hjemmeside.

- Ud over at være teknisk dygtig, så elsker han den fysiske del af spillet, og vi mener, han har styrken, der skal til i Championship (den næstbedste engelske række, red.), siger Emiliano Marcondes' kommende cheftræner Dean Smith

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

20_percent

playEr det her årets vildeste mål? Lyngby-spiller dobbelt-flugter bolden i kassen

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere