FC Nordsjælland overvintrer i top-2

Med en 2-1-sejr i Silkeborg sikrede FC Nordsjælland, at holdet som minimum overvintrer på andenpladsen.

FC Nordsjælland fortsætter efterårssuccesen.
      Med en 2-1-sejr i en underholdende kamp i Silkeborg sikrede nordsjællænderne, at de som minimum kan overvintre på andenpladsen i Superligaen.
      Silkeborg mødte op til kampen med en stime på otte kampe i træk som ubesejret, mens FC Nordsjælland havde hentet 15 af de seneste 18 mulige point.
      På forhånd kunne man dog frygte for kvaliteten af spillet, eftersom kampen blev spillet med en kraftig vind hen over banen.
      De to hold blæste dog på stormen og leverede en underholdende affære fra kampens start. Begge hold ville spille fodbold og turde tage chancer, men FC Nordsjælland var dog klart bedre til det end Silkeborg.
      Alene i første halvleg havde gæsterne en række store chancer, og specielt Mikkel Beckmann var i hopla som igangsætter og afslutter.
      Det var dog tre andre profiler, som skabte kampens første mål. Nicolai Stokholm drev bolden frem og afleverede den skarpt til en fremadstormende Patrick Mtiliga, der sendte den ind foran mål, hvor Mark Gundelach stod klar til at score sit første superligamål.
       Billedet vendte efter pausen, hvor FC Nordsjælland trak en anelse i bremsen, hvilket Silkeborg udnyttede til at genvinde momentum og udligne, da Henrik Kildentoft snittede et indlæg fra Christopher Poulsen i eget mål.
      Silkeborg fortsatte med at dominere, men FC Nordsjælland, der kampen igennem havde tilspillet sig flest chancer, tog alle tre point, da Henrik Kildentoft gjorde skaden god igen og få minutter før tid lagde bolden flot over i det lange hjørne.
      Sejren betyder, at FC Nordsjælland ikke kan indhentes af hverken FC Midjylland eller AaB og derfor som minimum er sikker på at slutte efteråret på andenpladsen i rækken.
      Silkeborg bevarer syvendepladsen, som de også er sikret endnu en uge uanset weekendens øvrige resultater.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik