FC Nordsjælland-matchvinder føler sig landsholdsklar

Uffe Bech føler sig klar til landsholdet, men gør sig ikke for store forhåbninger om at blive udtaget nu.

Uffe Bech imponerer uge efter uge i Superligaen. Efter en afgørende scoring i kampen mod OB mandag aften, er FC Nordsjællands-profilen nu oppe på syv sæsonmål. Det syvende mål kom blot dagen inden, Morten Olsen udtager landsholdstruppen til kampene mod Albanien og Portugal. God timing, men Bech gør sig ikke for store forhåbninger.

- Jeg føler mig klar. Der er ingen tvivl om, at det er en drøm for mig, men det er op til Morten Olsen, om han mener, det er nu, det skal være, siger Uffe Bech.

- Der er ingen tvivl om, at jeg, sammen med resten af holdet, har fået en rigtig god start på sæsonen. Jeg har været så heldig at lave nogle kasser, så det ville da være en drøm at kunne krone det med en landsholdsplads.

Uffe Bechs syvende sæsonmål sikrede en 2-1-sejr, som bringer FC Nordsjælland op på Superligaens andenplads. Præstationen og placeringen er anfører Patrick Mtiliga godt tilfreds med.

- Jeg synes, vi spillede en fin første halvleg, hvor vi spillede meget disciplineret. Vi kom også godt ud til anden halvleg, men vi mistede lidt grebet, og de begyndte at tro på det, siger Mtiliga.

- De fik scoret, men vi viste styrke ved at gå op og score igen lige efter. Vi holder aldrig op, og blev ved med at sætte vores pres, selvom vi havde mange fejlafleveringer. Jeg føler, at vi med mere kvalitet i afleveringerne kunne have slået dem mere klart.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere