FC Nordsjælland lider pokalexit med to mand i overtal

FC Nordsjælland spillede 11 mod 9 i hele anden halvleg, men måtte se sig slået af Næstved i pokalturneringen.

Superligaklubben FC Nordsjælland er overraskende ude af denne sæsons pokalturnering.

Farum-klubben trådte ind i turneringens 2. runde, og her blev det til nederlag på 0-1 ude mod Næstved, der netop er rykket op i 1. division.

Måden, nederlaget indtraf på, var ganske spektakulær. Efter to udvisninger til Næstved inden pausen spillede FCN med 11 spillere mod Næstveds ni i hele anden halvleg, men favoritten formåede alligevel ikke at score.

I stedet var det hjemmeholdets Stefan Nygaard Hansen, der efter 79 minutter kunne score overrumplende til 1-0.

Også det mål var spektakulært. Stefan Nygaard Hansen fik en aflevering i dybden, og et stykke inde på FCN's banehalvdel afsluttede han fra lang afstand og snød målmand Alex Runarsson, der stod for langt ude af sit mål.

Det resultat havde de færreste set komme, da først Samuel Adjei og siden Jannik Zimling fik rødt kort efter henholdsvis 32 og 37 minutter.

Første halvleg var et langt FCN-pres med flere store chancer, men ind ville bolden ikke.

To mand i undertal pakkede Næstved sig omkring egen forsvarszone i anden halvleg, og FCN pressede ihærdigt, men uden at skabe de helt åbne chancer.

Næstved stod for presset og kunne fejre den efter omstændighederne store overraskelse i pokalturneringen.