FC Nordsjælland gafler AB-topscorer

1. divisionsklubben AB har solgt offensivspilleren Bassel Jradi til superligaklubben FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland har før vist en evne til at spotte talenter i de lavere divisioner, og nu har de forsvarende danske mestre måske fundet en ny kommende superligastjerne.

AB meddelte fredag, at 1. divisionsklubben har solgt offensivspilleren Bassel Jradi til FCN. Bassel Jradi spiller foråret færdigt i AB og begynder i FCN, når forberedelserne til den nye sæson starter.

AB hentede Bassel Jradi i B93 sidste sommer, og han har spillet 16 kampe for AB og scoret syv mål, hvilket gør ham til klubbens topscorer. Samtidig har Bassel Jradi opnået at få debut både på det danske U/20- og U/21-landshold.

 

- Vi er stolte på Bassels vegne, fortæller AB's sportschef John Møller til klubbens hjemmeside.

 

- Det er glædeligt, at vi har scoutet en spiller fra 2. division og i løbet af under et år hos os, har han udviklet sig så meget, at en topklub i Superligaen nu køber ham.

 

- Det beviser endnu en gang, at AB er et godt sted for unge spillere at udvikle sig i, og samtidig er det et bevis på, at vores trænere gør et kæmpe stykke arbejde, siger John Møller.

 

Allerede i januar var der stor interesse for Bassel Jradi, og AB kunne have valgt at sælge talentet i vinterens transfervindue, men prioriterede at beholde ham til forårets vigtige kampe i 1. division.

 

- Vi ville naturligvis ønske, at Bassel kunne fortsætte i AB i endnu længere tid.

 

- Men med den interesse der har været for ham i takt med hans positive udvikling hos os og med udtagelsen til U/21-ligalandsholdet, er timingen den rigtige nu - både for AB og for Bassel, mener John Møller.

 

Bassel Jradi blev præsenteret for FCN's fans i pausen af fredagens superligakamp mellem FCN og AGF på Farum Park


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik