FC Nordsjælland er storleverandør til landsholdet

FC Nordsjælland er storleverandør til landsholdet, som fredag møder Sverige i Parken.

Fire dage senere gælder det Finland i Esbjerg. Læs om de nordsjællandske landsholdsspillere her:
 
*Andreas Bjelland, 23 år:
Netop solgt til hollandske Twente, som han skifter til efter EM til sommer. Bjelland har kun spillet tre landskampe, men han har i høj grad vist sig frem i de vigtige EM-kvalifikationskampe mod Cypern og Portugal, der sikrede EM-billetterne. Er lige nu førsteudfordrer til skadede Simon Kjær om pladsen ved siden af Daniel Agger i midterforsvaret.
*Jores Okore, 19 år:
Den ivorianskfødte midterforsvarer danner makkerpar med Bjelland i Nordsjællands midterforsvar. Er blomstret op i denne sæson, hvor gode præstationer mod Sporting Lissabon og i Superligaen har fået Morten Olsen til at udtage ham. Flere af Okores holdkammerater i FCN peger på ham som klubbens næste stjerneskud.
*Tobias Mikkelsen, 22 år:
Har sammen med resten af Nordsjælland-mandskabet vist særdeles gode takter i denne sæson. Mikkelsen var især toneangivende i FCN's imponerende 3-1-sejr over FC Københavns danske mestre i Parken for nylig. Kan testes som muligt alternativ til Dennis Rommedahl eller Michael Krohn-Dehli på kanterne. Får debut, hvis han kommer på banen mod Sverige eller Finland.
*Mikkel Beckmann, 28 år:
Eneste spiller, der ud over Nicklas Bendtner er udtaget til pladsen som boksangriber til de to testkampe. Blev udtaget til VM i Sydafrika sidste år og fik spilletid i den første kamp mod Holland. Skader og formdyk har siden kostet landsholdspladsen, men Beckmann har med overbevisende spil, mål og assists i denne sæson kæmpet sig tilbage i Morten Olsens varme.
*Jesper Hansen, 26 år:
FCN-keeperen er ikke en del af landsholdstruppen i denne omgang, men træner med op til kampene mod Sverige og Finland. Er allerede sikret en plads på ligalandsholdet, der rejser på træningslejr til Thailand i januar.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik