FC København forlænger kontrakten med "Zanka"

Landsholdsspilleren Mathias Jørgensen binder sig til FCK frem til sommeren 2018, men forventes solgt året før.

FC København forlænger kontrakten med Mathias "Zanka" Jørgensen, så den gælder frem til sommeren 2018.

Det oplyser klubben på et pressemøde forud for tirsdagens Champions League-hjemmekamp mod Club Brugge.

Forsvarsspillerens kontrakt stod før forlængelsen til at udløbe i sommeren 2017, men der er nu lagt endnu et år til aftalen.

- Jeg forlænger min kontrakt for at takke klubben for, at de har været med til at skabe og genskabe mig. Klubben har fået mig op på et højere niveau, end jeg tidligere har været på. 

- Man ser ikke så mange topspillere skifte på en fri transfer, så jeg forlænger for, at klubben også kan få kredit for det arbejde, den har lavet, siger forsvarsspilleren.

I sommeren 2012 skiftede han fra FCK til PSV Eindhoven efter endt kontraktudløb, men to år senere blev han hentet tilbage til FCK.

Ståle Solbakken forklarer kontraktforlængelsen med, at det er en god forretning for klubben, som stadigvæk forventer at sælge ham efter indeværende sæson.

- Jeg forventer, at han forlader klubben i 2017. Kontraktforlængelsen betyder, at han får flere penge, og vi får flere penge, når vi sælger ham, siger Solbakken. 

- Det her giver "Zanka" en anden tryghed end sidste gang, hvor han forlod klubben med en korsbåndsskade. Han ved, at han kan spille frit, og at han har kontrakt et år mere, hvis noget skulle gå galt.

- Har man den kvalitet, som "Zanka" har i øjeblikket, er det en fordel ikke at være Bosman-spiller (at kunne skifte klub gratis ved kontraktudløb, red.).

- Der er større prestige for en klub ved at hente "Zanka", hvis han koster nogle millioner euro. Planen er stadigvæk, at han forlader os i sommeren 2017. Det er utopi at tro, at han spiller her efter det, siger Solbakken.

Næste opgave for forsvarsspilleren i FCK-trøjen er tirsdag aften mod Club Brugge i Champions League.

Interview med FCK-spillere inden champions leaque-opgøret tirsdag i Parken.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik