FC Helsingør-træner: Vi blev latterliggjort

FC Helsingør har lært af fejlene i de seneste seks nederlag, og det førte til en sejr over Silkeborg lørdag.

 

En frygtelig stime på seks nederlag på stribe blev effektivt afsluttet for FC Helsingør, der lørdag slog Silkeborg med 2-0 i Alka Superligaen.

Sejren kom i hus på kynisk angrebsspil og solidt forsvarsspil fra Helsingør-spillernes side, hvilket var til stor glæde for træner Christian Lønstrup.

- Det er uvirkeligt at tabe seks kampe i træk, men det har i de seneste kampe ligget lidt i kortene, at vi snart ville få en sejr. Både mod AaB og Brøndby så man os fra en god side, siger Lønstrup.

- Det, vi har haft imod os de seneste seks kampe, har vi prøvet at vende for at finde ud af, hvad man skal på det her niveau. Så jeg så klogere spillere, og det var godt at se. 

- Mange ting gik med os, og det synes jeg egentlig også, at vi havde fortjent. Vi er nye i klassen og gør alt, hvad vi kan. Vi er blevet kloge af skade, siger træneren.

FC Helsingørs spillere har i flere af de seneste seks kampe nærmest givet modstanderne mål, og det har givet ridser i lakken. 

- Det har virkelig været hårdt at tabe seks kampe i træk. Uge efter uge har jeg skulle forklare mine spillere, at de faktisk har præsteret meget godt, selv om det blev til endnu et nederlag, siger Lønstrup.

- Vi har været lidt latterliggjort og gjort lidt til grin, men det har været fuldt berettiget. Jeg har de seneste kampe set, at der har været optræk til noget, der har set bedre ud, og det så vi også her. 

Spørgsmål: Er det så denne sejr, der vender det for jer?

- Jeg ved det ikke. Vi skal på besøg hos FC Midtjylland på fredag, og hvis vi ikke er skarpe der, kan vi få en ordentlig en på lampen.

- Men sejren her var vigtig, for havde vi tabt, havde der været et stort hul op til Silkeborg. Så for at holde kontakten var det vigtigt, at vi tog de tre point, siger Lønstrup. 

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik