Fartsynder undrer politiet: "Det er meget voldsomt"

- Det er en meget voldsom overskridelse af den gældende hastighed, lyder det fra politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi fik sig noget af en overraskelse, da de tirsdag blitzede fartglade bilister på Vordingborgvej mellem Herfølge og Køge.

Her er der tale om en zone, hvor man kun må køre 70 i timen. Det var der flere, der valgte at blæse på. Men én bilist skilte sig markant ud fra de andre fartsyndere.

Bilisten gav den fuld gas med 135 kilometer i timen – altså næsten det dobbelte af den tilladte fartgrænse.

- Der er to vognbaner i hver retning, og jeg må desværre konstatere, at det ikke overrasker mig, at der er nogen, der kan finde på at køre alt for hurtigt her. Men det undrer mig virkelig, at nogen kører hurtigere her, end man må køre på motorvejen, siger Martin Bjerregaard til BT.

- Det er en meget voldsom overskridelse af den gældende hastighed. Det er næsten dobbelt op, så det er bestemt i den grovere ende af skalaen, tilføjer han.

Bilisten fik ifølge Martin Bjerregaard en bøde på 5.500 kroner samt en betinget frakendelse af kørekortet. Det indebærer, at bilisten også skal finde tid og råd til kontrollerende teori- og køreprøve.

- Der var dog også godt nyt. Ved tirsdagens fartkontrol passerede i alt 510 biler, men blot 11 kørte for hurtigt. For fire år var det tal fire gange så højt, Så der er tale om en positiv udvikling, siger Martin Bjerregaard til BT. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik