Fartmålere på overarbejde

Fartsyndere i Nordsjælland skal tage sig ekstra meget i agt de kommende måneder.

Nordsjællands Politi er nemlig bagud i antallet af planlagte måletimer for færdselsafdelingens »ATK-biler« - de såkaldte fotovogne. Det skriver Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Gennem hele året skal ATK-bilerne arbejde i 4000 timer, men med tre måneder tilbage af 2013 mangler stadig cirka 1500 timer. Det betyder, at ATK-bilerne i den kommende tid arbejder i toholds-skift og cirka 18-20 timer i døgnet. Det fortæller lederen af Nordsjællands Politis Færdselsafdeling, Kim Bruun.

- Planen var, at vi i år skulle have modtaget syv nye ATK-biler fra Rigspolitiet. Men udstyret har ikke fungeret, og vi har derfor måtte køre videre med de to biler, vi råder over.

Kører fortsat ud i hele Nordsjælland

Ifølge Frederiksborg Amts Avis' oplysninger er »foto-vognene« så nedslidte, at de ved flere lejligheder har skullet igennem mindre reperationer.

- Planen var, at de skulle have været skiftet ud i starten af 2014, så vi i alt råder over ni nye biler, men nu må vi se. Vi har endnu ikke hørt, hvornår de nye biler bliver klar, siger Kim Bruun.

Han afviser, at politiet for at nå måletimerne mest effektivt kun kører i en mindre radius omkring Hillerød, hvor bilerne har base.

- Det kan godt være, at nogle borgere oplever, at de ser os mere, efter vi er flyttet fra Hørsholm til Hillerød, men vi kører fortsat ud i hele Nordsjælland, understreger Kim Bruun overfor avisen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik