Fartbøller ved vejarbejde: 100 blitzet på én dag

Rigtig mange bilister kører stadig for stærkt ved vejarbejdet på Vallensbækvej i Vallensbæk. Politiet fastholder kontrollen, indtil bilisterne sænker farten.

Politiet holder nøje øje med bilisterne ved vejarbejdet på Vallensbækvej i Vallensbæk. De flere gange været fremme med kameraet - og det er der grund til. Tirsdag blev hver ottende bilist på strækningen blitzet. Mens vejarbejdet er igang, må der kun køres 40 kilometer i timen.

Men det er billisterne ikke gode til at overholde. Vestegnens Politi oplyser, at 100 bilister blev blitzet, 25 fik et klip i kørekortet og 22 fik en betinget frakendelse af kortet. 

Ikke første gang 

Politiet har været på Vallenbækvej med deres kamera flere gange. I begyndelsen var det ellers meningen, at de kun skulle holder der en enkelt dag.

Men fordi så mange gik i "fotofælden", er perioden blevet forlænget af flere omgange.

Den højst målte hastighed ved vejarbejdet på Vallensbækvej var da vi talte med politiet i juli 87 kilometer i timen. Der understregede lederen af færdselspolitiet på den københavnske vestegn, at politiet ville blive ved med at være tilstede ved vejarbejdet ofr at holde øje med fartbøller. 

I 2014 blev bøden for at køre for stærkt ved vejarbejde fordoblet. Derudover får bilisterne en betinget frakendelse af kørekortet ved en hastighedsstigning på over 40 procent. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik