Fartbilist endte i grøften

En mand endte mandag aften i grøften på Kongevejen ved Kvistgård efter en række ulovlige overhalinger. Civilpatrulje pågreb ham efterfølgende.

Mandag aften klokken 20.30 endte en mands køretur brat, da han på Kongevejen ved Kvistgård kørte i grøften og totalskadede bilen.

Du kan se flere billeder hos Local Eyes ved at klikke her.

Forinden havde han overhalet en række biler på strækningen, hvor der var dobbelt optrukket spærrelinjer. Efter overhalingen fik bilen kortvarigt kontakt med grøften på højre side af vejbanen, hvorefter det gik helt galt.

- Og så drejer han kontra og ryger over i den anden side og ruller et par omgange og ender på taget. Men han var selv i stand til at kravle ud af bilen, fortæller vagtchef hos Nordsjællands Politi, Martin Tang, til Ekstra Bladet mandag aften.

Mandens frihed efter uheldet var dog kort. Blandt bilerne, som han havde overhalet, var en civil politibil, der straks efter fulgte op på sagen.

Først blev manden placeret i politibilen, men blev efter lidt tid overdraget til en ambulance, da han klagede over smerter. Manden led umiddelbart ingen fysisk skade som følge af ulykken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere