Fars kamp nyttede noget

Det er lykkedes en far fra Vindinge at få sin mærkesag bragt op på allerhøjeste niveau. Mandag førstebehandler politikerne på Christiansborg et forslag om at skærpe straffen for vanvidsbilister, og Vindinge faren har en stor del af æren for, at der er kommet fokus på sagen, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Jeg er lettet over, at det har nyttet noget. Der er stadig et stykke vej, før jeg er i mål, men det er et stort skridt at få det juridiske på plads, siger Claus Lind Andersen.

Hans 11-årige datter mistede livet, da en narkopåvirket bilist i 2008 kørte over for rødt med al for høj fart og bragede ind i familiens bil. Manden havde indtaget medikamentet Diazepam, men i retten havde anklageren svært ved at fremlægge beviser for, at manden var påvirket under kørslen.

Det fik Claus Lind Andersen til at råbe politikerne op. Formand for Folketingets retsudvalg Peter Skaarup (DF) valgte at svare.

- Der er ikke sikkert, at lovforslaget var kommet til førstebehandling uden Claus' indsats. Det, at der er så vedholdende et pres fra en person som ham og efterfølgende os, har en betydelig effekt, siger Peter Skaarup til DAGBLADET Roskilde.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik