Far til butikstyv sendte ros til politiet

Nordsjællands Politi modtog lidt af en overskudsmail fra faren til en pige, der var blevet snuppet for butikstyveri.

Det er nok ikke hver dag politiet modtager sådan en oveskudsmail, som den der for nylig tikkede ind i mailboksen hos Nordsjællands Politi.

Faren til en pige, der var blevet taget for butikstyveri, sendte en mail for at rose den betjent, der havde håndteret sagen.

- For nylig dukkede der en e-mail op i vores indbakke, som vi blev så glade for, at vi er nødt til også at dele den med jer, skriver Nordsjællands Politi på Facebook.

Nordsjællands Politi har lagt en lettere redigeret udgave af mailen ud på deres Facebookside.

I mailen forklarer faren, at han "måtte gå den tunge gang" ind til politiet, fordi hans datter var blevet taget i at stjæle fra et supermarked. Han roser den betjent, der håndterede sagen, fordi hun var både professionel og fik forklaret sagens alvor samtidig med, at både datter og far følte sig trygge. 

- Jeg kan fortælle, at min datter var MEGET flov og pinlig, da hun skulle fortælle sin mor om oplevelsen. Jeg føler mig ret overbevist om, at I ikke møder hende mere i embeds medfør. Jeg håber, at ”min” betjent ser denne mail. Hun har fortjent stor ros. Tak for din håndtering, skriver faren i mailen.  

På Twitter skriver Nordsjællands Politi:  

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik