Far og halvbror sigtet for sex med syvårig pige

Fra hun var syv år og til hun blev 14 år, blev en pige angiveligt udsat for seksuelle overgreb af sin far og sin halvbror.

Begge mænd blev onsdag varetægtsfængslet frem til 1. marts, sigtet for overgrebene, der fandt sted fra 1993 til 2000 i en villa uden for Viby, som var familiens daværende bopæl. Det skriver DAGBLADET Roskilde
 
Ifølge sigtelsen skal begge mændene, som i dag er 65 og 37 år, i forening adskillige gange have haft samleje med pigen. Halvbroren er også sigtet for at have tvunget hende til såvel oralsex som analsex, ligesom de to mænd er sigtet for flere andre seksuelle krænkelser.
Sagen blev meldt til politiet sidste år, og den er siden blevet efterforsket. Onsdag blev de to mænd anholdt og fremstillet i grundlovsforhør, der fandt sted for lukkede døre. Begge sigtede nægter sig skyldige, ifølge DAGBLADET Roskilde.

      **** DETTE STOF ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF ANDRE ****
      //Betingelser for aflevering til Ritzaus citattjeneste:
      - Stof på Ritzaus citattjeneste er udsendt på ansvar af det citerede/afsendende medie.
      - Stof til Ritzaus citattjeneste skal afleveres som færdigredigeret citathistorie (inkl. kildehenvisning) i en sådan form, at Ritzaus abonnenter frit og uredigeret kan anvende hele teksten med kildehenvisning.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik