Fantastisk nyt: Hvalpen Charlie er fundet

Mandag blev den otte uger gamle, langhårede chihuahua-hvalp Charlie stjålet fra en parkeringsplads i Vallensbæk. Nu er han fundet igen.

Efter at have været væk hjemmefra i fem dage, er der godt i sagen om den forsvundne hundehvalp Charlie, der 1. april blev stjålet fra en parkeringsplads i Vallensbæk.

Den otte uger gamle chihuahua er nemlig fundet igen og befinder sig nu i politiets varetægt. Det bekræfter vagthavende ved Vestegnens Politi, Lise Jensen, overfor TV 2 Lorry.

quote Charlie er blevet solgt som en varm vare. Han er blevet solgt for 3.000 kroner til en person i Brøndby Strand

Rasmus Majko Søndergaard

Ejeren, Rasmus Majko Søndergaard, er orienteret og på vej fra den anden ende af landet for at hente sin lille hund igen.

Efterlyst over hele landet

Siden Rasmus Majko Søndergaard og hans kæreste tilkendegav på de sociale medier, at deres lille hund var blevet stjålet, er det væltet ind med henvendelser, og da TV 2 Lorry første gang fortalte om hundes forsvinden, blev nyheden delt mere end 1300 gange.

Kassen, hvor Charlie sad, da han blev stjålet fra bilen.
Kassen, hvor Charlie sad, da han blev stjålet fra bilen.
Foto: Rasmus Majko Søndergaard

De fleste af henvendelserne var blot søde og støttende beskeder fra folk, som føler med Charlies ejere. MEN! En henvendelse har skilt sig ud fra mængden. Det var nemlig et tip om, hvor Charlies skulle finde sig.

En anonym person kontakter Rasmus Majko Søndergaard fredag og vil have 5.000 kroner for at give oplysninger om Charlie.

- Den anonyme person forklarer, at Charlie er blevet solgt som en varm vare. Han er blevet solgt for 3.000 kroner til en person i Brøndby Strand, siger Rasmus Majko Søndergaard til TV 2 Lorry.

Efter fem dage hjemmefra er Charlie nu fundet.
Efter fem dage hjemmefra er Charlie nu fundet.
Foto: Privatfoto

Den anonyme kilder fortæller også, at den person, som købte Charlie, ikke har nogen idé om, at Charlie er blevet stjålet.

Og noget kunne tyde på, at den anonyme person havde ret, for nu er Charlie i hvert fald i de trygge hænder hos Vestegnens Politi - og snart er han også hos sine ejere igen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik