ARKIVFOTO Foto: TV 2 Lorry - arkiv

Familietragedie i Albertslund: Mor fandt baby død hos eksmand

Tragiske omstændigheder udspillede sig i går aftes i Albertslund. Her fandt en moder sin døde søn på halvandet år i eksmandens hus.

En mor fandt fredag aften sin kun halvanden-årige søn død sin eksmands hus i Albertslund. Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry lørdag morgen.

Den ulykkelige hændelse fandt sted efter uoverensstemmelser mellem forældreparret, der ikke længere bor sammen.

- Faren og moren har haft nogle uoverensstemmelser, som er gået forud for det her, siger vaghtchef hos Københavns Vestegns Politi, Lars Jørgensen, til TV 2 Lorry.

Hvad uoverensstemmelsen omhandlede ved politiet endnu ikke endnu. Men de ved, at det førte til, at faderen tog sin halvanden-årige søn med til Galgebakken i Albertslund.

Da moderen hørte om en personpåkørsel på Danshøj Station kontaktede hun Københavns Politi, da hun var nervøs for, at hendes eksmand var impliceret.

Læs også: Togene kører atter efter personpåkørsel ved Danshøj Station

- Hun tager til lejligheden i Albertslund, hvor hun finder sit barn livløst, og så ringer hun til politiet, siger vagtchefen, der bemærker, at Københavns Vestegns Politi modtager anmeldelsen klokken 21.06.

Politiet er stadigvæk ved at klarlægge det halvandetårige barns dødsårsag.

- Vi er stadigvæk igang med de tekniske undersøgelser. Der pågår desuden yderlige omstændigheder på grund af sagens karakter. Vi ved derfor endnu ikke, om der er tale om en forbrydelse eller et uheld, siger vagtchef Lars Jørgensen til TV 2 Lorry.