Det blev en meget kedelig afslutning på en ellers festlig dag, da 31-årige Martin blev overfaldet ved Nørreport. Foto: Privatfoto / Facebook

Familiefar overfaldet af seks unge: Hvor er vidnerne?

31-årige Martin blevet slået bevidstløs af seks unge, da han skulle hjem fra en festlig polterabend. Nu efterlyser søster vidner til overfaldet ved Nørreport.

- Jeg er i chok. Jeg er fuldstændig mundlam!

Sådan starter 25-årige Louise et Facebook-opslag om et voldsomt overfald på hendes bror, 31-årige Martin, natten mellem lørdag og søndag.

Med opslaget håber hun at finde frem til folk, der befandt sig på Nørreport mellem 3.30 og 4 - og samtidig at sende et signal om, at vold i nattelivet skal stoppes.

Overfaldet af seks unge

Louise fortæller, at broren er på vej hjem til sin forlovede og tre børn efter en polterabend, da han kommer i kontakt med en gruppe på seks unge mænd på Nørreport.

Overfaldet skete ved en 7eleven, da Martin gik op ad Nørregade mod Nørreport station.

23-årige Jesper, der ikke ønsker at få sit efternavn med, fortæller til TV 2 Lorry, at han er vidne til, hvordan dette møder udvikler sig til et voldsomt overfald.

Ifølge vidnet kaster én af de unge mænd en 'gajol-flaske' hen mod Martin, der vender sig om og sparker den væk. Derefter løber én fra gruppen hen mod ham, og de begynder at skændes.

Vi vil gerne have stoppet vold i nattelivet. Man skal kunne gå ud og hygge sig uden at blive slået ned.

Louise, Martins søster 

Skænderiet eskalerer, da flere fra gruppen kommer til, og de begynder at blive aggressive. Martin får både spark i maven og ryggen, og et slag i ansigtet slår ham ud. Gruppen flygter efterfølgende.

Jesper tør ikke at blande sig under selve overfaldet, men går hen og hjælper Martin op efterfølgende.

Martin fik først kastet en flaske efter sig - bagefter fik han tæv. Foto: Privatfoto / Facebook

Overfaldet er anmeldt til politiet

Klokken lidt i seks om morgenen bliver Martins forlovede bekymret, og det lykkes hende at fange ham på telefonen. Hun beder ham tage en taxa, som kører ham hjem. Derefter kører de på Gentofte Hospital sammen.  

Efter at være undersøgt bliver han udskrevet samme morgen, og han har det efter omstændighederne godt.

Han tager derefter direkte til politistationen sammen med sin forlovede, hvor de anmelder overfaldet. Københavns Politi har overfor TV 2 Lorry bekræftet, at politiet har modtaget en anmeldelse om overfaldet.

Læs også Tyv tog Daniels levebrød - kort efter tog Daniel en selfie

Louises bøn: Gå til politiet!

Louises opslag om overfaldet blev postet tirsdag formiddag og er siden blev kommenteret og delt flere tusinde gange.

Opslaget er et håb om, at flere vidner vil melde sig.

Søskendeparret er meget taknemmelige over at have været i kontakt med Jesper, som har fortalt dem, hvad han har set. Men Louise forstår ikke, at flere ikke har henvendt sig - stedet og tidspunktet taget i betragtning.

Derudover er hendes klare budskab:

- Vi vil gerne have stoppet vold i nattelivet. Man skal kunne gå ud og hygge sig uden at blive slået ned, siger Louise til TV 2 Lorry.