Familiedrama: 23-årig knivstukket fire gange

En familiediskussion i Greve udviklede sig onsdag til knivstikkeri. 56-årig mand er nu sigtet for drabsforsøg.

En 56-årig mand sigtes nu for drabsforsøg mod en 23-årig mand efter et skænderi i mændenes fælles hjem. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Skænderiet fandt sted på Plantagevej i Greve sent onsdag aften. Her stak den 56-årige mand ifølge sigtelsen den yngre mand fire gange med en kniv.

Den 56-årige blev fredag fremstillet en 56-årig i grundlovsforhør i Retten i Roskilde. Her har en dommer forlænget varetægtsfængslingen i syv dage.

- Han er sigtet for drabsforsøg, og det gør man jo, hvis man mener, det er sandsynligt, at de skader, man påfører ofret, kan resultere i, at han afgår ved døden, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Politiet vil ikke fortælle meget om relationen mellem de to mænd, men oplyser, at knivstikkeriet skyldtes, at 'der opstod diskussion i familien'.

Efter dramaet i hjemmet i Greve forsvandt den 56-årige fra stedet, og politiet ledte efter ham, indtil han torsdag eftermiddag selv henvendte han sig på politistationen i Roskilde. Her var manden i selskab med sin advokat.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik