Falsk hjemmehjælper stjal kontanter fra 93-årigs hjem

En 93-årig kvinde fra Køge fik stjålet kontanter fra sit hjem, da en kvinde udgav sig for at være hjemmehjælper.

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter en kvinde, der i sidste uge udgav sig for at være hjemmehjælper og på den måde fik adgang til en 93-årig kvindes hjem på Langelandsvej i Køge.

Den falske hjemmehjælper har angiveliget stjålet 5000 kroner fra den 93-årige, og tyveriet er formentlig begået tirsdag den 12. februar i tidsrummet mellem klokken 09.30 og 09.45.

Den fremmede kvinde præsenterede sig som den nye hjemmehjælper, der skulle assistere i vinterferieperioden. Den 93-årige anede derfor ikke uråd over kvindens henvendelse, fordi den rigtige hjemmehjælper, der skulle være ankommet klokken 9, var udeblevet, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den falske hjemmehjælper blev vejledt og vist, hvor støvsugeren stod. Imens ventede den 93-årige i stuen i forventning om, at kvinden ville gøre rent andre steder i lejligheden. Det skete dog ikke, for kort efter forlod kvinden stedet uden at sige noget.

Først nogle dage efter opdagede den 93-årige, at der var forsvundet valuta og ca. 5.000 kr. i kontanter fra det sædvanlige gemmested.

Kvinden beskrives som dansk af udseende med lys hudfarve, 40-45 år, 155-160 cm. Hun talte dansk og var iført en grå-brun jakke.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der måtte have set kvinden i området tirsdag i sidste uge. Politiet oplyser desuden, at der ikke er tale om den samme falske hjemmehjælper, som var på spil i Køge tidligere på året. Denne kvinde sidder fortsat frihedsberøvet og afventer afgørelse i de sager, som hun er mistænkt for.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

20200910-132712-L-1920x1280we

Buskrydning skulle bremse hashhandel: Nu er pusherne rykket til en ny park

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere