Fakta-røvere stod på lur

Tre mænd stod søndag aften på lur ved Faktas bagdør på Billesborgvej i Herfølge og truede to af supermarkedets ansatte med en sølvgrå revolver-lignende genstand, mens de krævede, at medarbejderne åbnede forretningens pengeskab. Det skriver DAGBLADET Køge.

Røveriet mislykkedes, fordi medarbejderen ikke kunne åbne pengeskabet. I stedet tog de tre gerningsmænd en bærbar pc, en mobiltelefon og nogle private effekter fra den ene medarbejder, inden de stak af. De tre gerningsmænd talte engelsk og dansk sammen under røveriet, og de stak alle af til fods ad Aldersro i sydlig retning, skriver DAGBLADET Køge.

Senere på natten var den gal igen i Fakta. Klokken 01.30 anmeldte et vidne, at han muligvis havde skræmt tre indbrudstyve bort fra supermarkedet på Billesborgvej. Tyvene var i gang med at bryde en dør op, og da de så vidnet, flygtede de i en hvid kassebil og i en sort Golf.

Politiet arbejder i øjeblikket på begge sager, men regner ikke med, at der er en sammenhæng, siger politiassistent Jan Lauritzen, Midt- og Vestsjællands Politi, til DAGBLADET Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

stigfrivilligrødekors

playStig giver julehjælp: Rørende at se glædestårerne vælte ud af øjnene på dem

nathalie voral og nino

playNathalie frygter afslag på julehjælp: ”Så skal vi nok leve af pasta de næste par måneder"

20171204-151030-A-1920x1281we

playOverblik: Sådan kan du donere til julehjælp - rekordmange har søgt

fødeafdeling region hovedstaden

Coronakrisens babyboom er aflyst for nu - eksperter forklarer hvorfor

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere