DSB varsler færre tog og øget risiko for forsinkelser

Det bliver en sommer med færre tog og sporarbejde, så togpassagerer må være tålmodige og orientere sig godt.

Pas på - der kommer færre tog.

Endnu en gang må rejsende med DSB væbne sig med tålmodighed, for de næste par uger og i løbet af sommeren vil der være færre tog og sporarbejde.

Det vil påvirke togtrafikken og øge risikoen for forsinkelser, skriver DSB og Banedanmark i en fælles pressemeddelelse.

Ifølge administrerende direktør i DSB Flemming Jensen er sommerens trafik altid lidt påvirket, men sammen med sporarbejdet vil passagerne mærke det mere end ellers.

- Vi har altid en lidt reduceret køreplan hen over sommeren, men oven i det, er der jo en række sporarbejde rundt om i landet, som betyder, at vi reducerer mere end normalt. Men der er ikke mere sporarbejde, end hvad der har været meldt ud over længere tid, efter at Banedanmark har opsagt arbejdet med deres entreprenør, siger han til Ritzau. 

Spor- og vedligeholdelsesarbejdet kommer særligt til at kunne mærkes på strækningerne Odense-Nyborg, Odense-Svendborg, Køge Bugt-banen - S-banen - og Herning-Struer.

Passagerne hos DSB har gennem længere tid flere gange oplevet forsinkelser, særligt på grund af sporarbejde. Men der er ingen vej udenom, lyder det fra DSB.

- Det er nødvendigt arbejde, der skal laves for at bringe skinnenettet i bedre stand, så vi har en opgraderet jernbane. Det er nødvendige investeringer, som bliver til glæde og gavn for vores kunder, siger direktøren til Ritzau.

Også id-kontrollen i tog til Sverige er med til at påvirke trafikken, melder DSB.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik