Fængselsbetjente forsøgt dræbt: Politiet søger vidner

To voldsomme drabsforsøg mod fængselsbetjente er forsat uopklarede. Nu håber politiet, borgerne kan hjælpe.

To gange det seneste års tid har gerningsmænd forsøgt at dræbe fængselsbetjente, der var på vej hjem fra arbejde.

Det første drabsforsøg fandt sted den 18. juni sidste år. En fængselsbetjent havde netop fået fri, da han blev overmandet af to-tre gerningsmænd på Enghavevej ud for nummer 172. Betjenten blev stukket med kniv i lår og balle og fik store flænger i baghovedet fra et slagvåben. Han var så ilde tilredt, at han efterfølgende var i livsfare. 

Det andet overfald skete den 22. marts i år. Her blev en fængselsbetjent overfaldet tæt på sit hjem. To gerningsmand stak ham 10-12 gange i maveregionen, men han var heldigvis iført en tyk jakke, så kun tre-fire knivstik gik ind i huden. 

Politiet ser med stor alvor på drabsforsøgene, men har endnu ikke fået det nødvendige gennembrud i efterforskningen. Derfor går de nu ud med oplysninger i sagen, de håber vidner kan genkende. 

 Ved drabsforsøget den 18. juni 2015 ved politiet, at gerningsmændene har været på Vigerslev Allé 1D cirka klokken 19.06 og på Enghavevej 172 mellem 19.09 og 19.12. De efterlyser vidner, der har set en mørk Peugeot 206 umiddelbart før eller efter overfaldet. Samtidig sender de nu et signalement ud på en mand, de håber borgere kan hjælpe med at finde frem til. 

Politiet beskriver ham som 150 til 160 centimeter høj, fedladen med markante og store udstikkende ører, sort slikhår og meget små fødder. 

 

Efterforskningen af det andet drabsforsøg, der fandt sted i marts i år, har vist, at gerningsmændene benyttede en brun Renault Grand Scenic med registreringsnummer AV36002. 

Vidner, der kan genkende nogle af detaljerne fra overfaldene, kan kontakte politiet på telefon 114

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Knivstik

Mand stukket ned i Indre By

Knivstik Valby

Dræbte 27-årig med kniv og forsøgte at dræbe to andre - nu har 20-årig fået sin straf

20200517-194837-A-1920x1277we

Bankede døtres hoveder ind i radiator: Nu har far fået dom for 13 års mishandling

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere