Zenia Stampe, MF (Rad.V.)

Facebook afføder debat om seksualisering af børn

Hvis det ikke havde været for kommentarer på facebook, så havde politiker Zenia Stampe (R) aldrig skrevet et debatindlæg om seksualisering af børn.

Facebook kan være med til at starte debatter og få synspunkter frem. Den erkendelse er folketingsmedlem Zenia Stampe (R) kommet frem til, efter hun for nyligt luftede sine holdninger om seksualisering af børn.

På facebook skrev hun: Nogle otteårige drenge bliver bortvist, fordi de viser deres tissemænd frem i skolegården. En mor bliver kaldt ulækker, fordi hun har hapset efter sin lille søns tissemand i fbm. en hel uskyldig leg? Hold nu op! Ja, der findes pædofile, og de skal holde fingrene fra vores børn. Men det er da synd for børnene, hvis vi nu skal til at gøre uskyldige børnekroppe og naturlig kropskontakt mellem forældre og børn til noget forbudt, ulækkert, mistænkeligt, skamfuldt og tabubelagt.

Opdateringen skabte så meget debat og fik så mange delinger på det sociale medie, at Zenia Stampe valgte at skrive et debatindlæg om emnet.

?Der var mange, der kom med nye perspektiver, og det gav mig ideen til det store debatindlæg. Folk gav forklaringer på, hvorfor det er, at vi er blevet så hysteriske,? siger Zenia Stampe.

Hun tror ikke, at indlægget var blevet til, hvis det ikke havde været for de sociale medier.

Se hele interviewet med Zenia Stampe i Kont@kt

Deltag selv i debatten på facebook: www.facebook.com/lorrykontakt

Twitter/Instagram: Lorrykontakt