Fabricius-Bjerre lander nyt overskud: Så meget er han god for

Den kendte komponist Bent Fabricius-Bjerre er god for 131 millioner kroner.

Manden bag sangen ”Nøglen til Paradis” har i den grad selv fundet nøglen til succes.

Komponisten Bent Fabricius-Bjerre, der i år fylder 93, er nemlig som minimum god for 131,7 millioner kroner. Så stor er egenkapitalen i hans selskab, Artum ApS, viser det netop offentliggjorte årsregnskab for virksomheden.

Selskabet kommer ud af 2016 med et overskud på 3,753 millioner kroner.

- Ledelsen finder årets resultat tilfredsstillende, konstateres det tørt i regnskabet.

Millioner i ejendomme

Artum ApS beskæftiger sig ifølge regnskabet med ”investerings- og finansieringsvirksomhed”, og har ejerandele i andre selskaber, blandt andet Multitone A/S, der sælger licensrettigheder og modtager royalties fra filmmusik. Her lød overskuddet sidste år på 1,5 millioner kroner.

Sammen med sine to sønner, Poul og Henrik, ejer Bent Fabricius-Bjerre også ejendomsselskabet Metorion, der ejer en række ejendomme på dyre adresser i København og fik i 2016 et overskud på 5,5 millioner kroner.

Pengene til købet af ejendommene tjente han blandt andet, da han i 1997 solgte tv-produktionsselskabet Metronome til Tele Danmark og norske Schibsted for 200 millioner kroner.

quote Der er selvfølgelig altid risici ved at investere, men hvis man er klar over worst case, går det sjældent helt galt

Bent Fabricius-Bjerre, komponist

Et godt råd

I et interview med BT tilbage i 2014 kom Bent Fabricius-Bjerre med et enkelt råd til andre, der drømmer om at tjene store penge.

- Jeg tager tingene sådan en dag ad gangen. Jeg har ikke rigtig nogen gode råd ud over at være forsigtig og tænke sig om. Man skal altid kende størrelsen på sin risiko. Der er selvfølgelig altid risici ved at investere, men hvis man er klar over worst case, går det sjældent helt galt, fortalte han dengang. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik