Få forsmag på ny PRIDE PARK på Frederiksberg

I år 2021 er Copenhagen Pride vært for WorldPride, og allerede nu varmes der op med arrangementer til værtskabet om tre år. Visionen er at skabe et helt parkområde, der hylder mangfoldighed.

Forestil dig hele parkområdet langs Allégade på Frederiksberg svøbt ind i regnbueflag og et stort, lokalt og festligt program med masser af arrangementer, der hylder mangfoldigheden. Sådan lyder visionen for den nye PRIDE PARK.

Og allerede fra 15. august til 17. august kan du få en forsmag på, hvad der muligvis kommer til at foregå langs Allégade til WorldPride i 2021. 

PRIDE PARK er et nyt initiativ på Frederiksberg, hvor Teatret Riddersalen, museet Alhambra og Café Intime i fællesskab vil skabe og etablere PRIDE PARK.

Ambitionen er, at der i løbet af de næste tre år – frem mod 2021 – skal arrangeres flere aktiviteter år for år, så man i 2021 kan stå med et helt parkområde, der hylder mangfoldighed og mangfoldig seksuel overbevisning. 

 
 
Foto: Liselotte Sabroe - Ritzau Scanpix

15. og 16. august er der arrangementer fra 9-10 ved Kiosken i Lorrys Have. Mens der fredag den 17. august er program fra klokken 16 til 22. Læs mere om arrangementet her.

Initiativet er støttet økonomisk af Frederiksberg Kommune.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Julevindue 1

Michael julepynter sit vindue for tusindvis af kroner for ottende år i streg

20180511-071052-L-1920x1279we

Nørrebro-drengen Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i storfilm

Køge Julerute

Trine fik en god idé: Arrangerer alternativ til julemarked - men på coronasikker måde

CopenhagenPride2018_16 CREDIT Tobias Jørgensen

Kæmpe prideevent i København vil tiltrække 750.000 til august: Vi hverken aflyser eller udskyder

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere