EU-formandskab snupper betjente

Du behøver ikke frygte lovens lange arm under EU-formandskabet.

Politiet bliver nemlig så travlt beskæftiget under og efter formandskabet med at eskorterere ministre rundt i hovedstaden, at de ikke får tid til at opklare og forhindre ny kriminalitet.
Ingen overarbejde
Der bliver ikke tilført ekstra penge til at betale for eksempel overarbejde i politiet i forbindelse med formandskabt, skriver Avisen.dk - og det får konsekvenser, siger Peter Ibsen, formand for Politiforbundet
- Det overarbejde, der opspares i den sammenhæng, skal afvikles i andet halvår, og der vil også være en ringere politidækning. Så det er svært at pege på nogle enkelte områder, men det vil være over hele paletten, der vil mangle politifolk, siger han.
Hækkerup: Kræfter til det hele
Ole Hækkerup er retsordfører hos Socialdemokraterne, og han erkender at der ikke er afsat penge konkret til opgaven med formandskabet. Men han mener alligevel at politiet bør kunne klare både at passe på ministre og alle borgere.
- Meningen er, at poiltiet skal kunne arbejde fleksibelt. Vi har brug for det, når der også er store politiopgaver, siger han.
Politi fra hele landet vil hjælpe til i hovedstaden under formandsskabet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik