Erkender at have gramset på 10 kvinder

Det er en lyst, der opstår, når han går forbi en pige og ser hendes numse. Så tager han på den.

Sådan forklarede en 23-årig mand fra Bulgarien i går i Retten i Roskilde sin hang til at gramse på kvinder, skriver DAGBLADET Køge.

Manden er tiltalt i en omfattede sag fra Køge, der begyndte i sommer sidste år, hvor den første pige blev befamlet på Nørre Boulevard.

Senere er det blevet til 14 andre piger og kvinder mellem 16 og 27 år primært gående på Jernbanegade og ved stationsområdet, der har mærket mandens hænder på deres bagdel.

- Det kan godt være mig, men det kan også være, det ikke var mig. Jeg har aldrig befølt nogle piger under tøjet, men hvis det er uden på tøjet, kan det godt være.

- Jeg kan ikke huske det, gentog den tiltale igen og igen under retssagens første dag.

Lider af hukommelsessvigt
Han nægter næsten samtlige forhold blandt andet på grund af hukommelsessvigt men erkender dog at have gramset på omkring 10 kvinder i den tid, han har været i Danmark, skriver DAGBLADET Køge.

Anklager hos Midt- og Vestsjællands Politi Stine Taggatz spurgte under retssagen manden om hans trang til at beføle kvinder.

- Hvorfor gør du det?

- Jeg ved det ikke, men jeg har fortrudt det rigtig meget. Det er noget, der kommer helt spontant. Jeg tænker ikke, forklarede han.

I morgen fredag bliver det afgjort, hvorvidt manden er skyldig.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik