Erik fanger mega-laks og vinder 100.000 kroner i fiskedyst

Erik B. Larsen fra Jægerspris vinder årets Trolling Master Bornholm med sin 19,4 kg store laks, han fik vejet ind i går. Dermed kan han tage fra Tejn med 100.000 kroner på lommen.

19 kilo og 460 gram. Så meget vejede den største fisk til årets Trolling Master Bornholm. Det blev facit efter konkurrencens sidste indvejning, lørdag eftermiddag. Manden, der trak laksen op af Østersøen, var Erik B. Larsen fra båd 236. Manden fra Jægerpris kunne dermed, udover en flot pokal af det pureste plastik, tage 100.000 kroner med sig hjem til det nordsjællandske. 

Og Erik B. Larsen var i den grad overrasket over sejren, og de 100.000 kroner der fuglte med.

- Det var fantastisk. Jeg havde ikke regnet med det, og det var noget af en rutsjetur, sagde han umiddelbart efter showets afslutning.

Det var Erik A. Larsens kun anden indvejede fisk i sine mange deltagelser i Trolling Master Bornholm-konkurrencen, og denne gang var der altså bonus. En bonus, der var en del større, end han selv fik den vejet til.

- Den snød mig to kilo. Jeg troede den vejede 17,5 kilo. At stå som vinderen, det er stort, sagde han.

Og apropos det der med bonus, så følger der en 1.præmie på 100.000 kroner med Erik A. Larsen hjem. Men de penge har han endnu ikke skænket den fjerneste tanke.

- Jeg har ikke gjort mig nogle begreber om, hvad jeg skal bruge pengene på, slutter han.

Danske Mathias Jessen tog 2. pladsen i den samlede konkurrence. Det indebringer ham 50.000 kroner.

Norske Knut Einar Havn i båd 281 fangede i lørdagens, iøvrigt forkortede sejlads, en laks på 17,30 kg. Det giver ham 5.000 kroner med hjem, men det betød også en tredjeplads i den samlede konkurrence, hvilket indebringer nordmanden 22.000 kroner. 

I holdkonkurrencen var der kamp om det, og kun ét point skildte før lørdag bådene 129 og 128. Duellen mellem Satunnaiset Saaliit 1 med skipper Pauli Kolsi og Team STABICRAFT Denmark med skipper Jacob Søholm faldt dog ud til førstnævntes fordel, mens sidstnævnte faldt noget tilbage.

Pauli Kolsis båd lavede 1149 point i alt i konkurrencen. Dermed kan de tage 40.000 kroner med sig hjem fra Tejn Havn. 

I år har konkurrencen været ramt af til tider ustadigt vejr, men alligevel er der hevet 1095 konkurrencedygtige laks op i Østersøen i årets konkurrence. Det er den fjerdebedste konkurrence nogensinde i Trolling Master Bornholm-sammenhæng.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik