Entreprenør klokkede i den - nu venter flere dage med forsinkelser

Togpassagerer må forvente længere rejsetid mellem Frederikssund og Ballerup til og med fredag.

Banedanmark skal udføre akut sporarbejde mellem Frederikssund og Ballerup natten til onsdag, torsdag og fredag.

Det betyder, at rejsetiden fra onsdag morgen til og med fredag forlænges med cirka 10-15 minutter i hver retning mellem Ballerup og Frederikssund på grund af, at hastigheden skal sættes ned på strækningen.

Det oplyser Banedanmark i en pressemeddelelse.

- Vores entreprenør, der har udført såkaldt slutjustering af skinnerne efter sidste års sporarbejde på strækningen, har under deres arbejde ikke udført arbejdet godt nok.

- Derfor skal der i de kommende tre nætter suppleres med ekstra skærver mellem skinnerne, siger Randi Skogstad, direktør for Infrastruktur i Banedanmark, i pressemeddelelsen.

Beklager over for passagerer

- Det er meget beklageligt, at vi igen skal udføre arbejde på strækningen, der giver forlænget rejsetid, siger Randi Skogstad.

Den midlertidige hastighedsnedsættelse på strækningen er foreløbig til fredag, og i løbet af fredag vil Banedanmark komme med en udmelding, om der er behov for flere dage til arbejdet.

Fakta om togtrafikken:

  • Togene vil køre 20. min. drift mellem Ballerup og Frederikssund. Der vil være skifte på Ballerup Station. Fra Ballerup og ind mod København vil togene i dagtimerne køre hvert 10. min. og det samme fra København ud mod Ballerup.
     
  • Rejseplanen vil være opdateret med ændringerne i løbet af i morgen formiddag.

    Kilde: Banedanmark

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik