Endnu et Fakta-røveri

Tirsdag aften slap en røver afsted med et stort kontantbeløb fra Fakta-butikken i Hvalsø og efterlod en bevidstløs bestyrer i kølvandet. I aftes var den gal igen - denne gang i Fakta-butikken på Kornvænget i Lejre, skriver DAGBLADET Roskilde.

To minutter før lukketid klokken otte om aftenen gik to store drenge ind i forretningen, hvor de skubbede den unge ansatte væk fra kassen og selv tog ca. 3000 kroner fra kasseindsatsen. De to store drenge havde et 20-30 cm langt jernrør med, og alene den truende jernstang betød, at personalet lod drengene tage pengene. Røverne flygtede herefter fra stedet på en mørk knallert i retning mod Osted.
Røverne beskrives som drenge på 15-16 år, begge med sorte hættetrøjer og mørke bukser. Denne ene havde et rødt tørklæde (en bandana) for underansigtet og den anden en grøn bandana for underansigtet.
I øvrigt er det anden gang, at der er begået røveri mod den nye Fakta i Lejre - første gang var i november, hvor to gerningsmænd slap afsted på en scooter med 4000 kroner i kontanter.
Der var intet videokamera i Fakta i Lejre. Coop Danmark A/S oplyser ikke om sikkerheden i den enkelte butik, men tager altid sikkerheden op til revision i hvert enkelt tilfælde, når der sker et røveri i en butik.
Politiet vil ikke gisne om, hvorvidt røveriet mod Fakta i Lejre kan have forbindelse med røveriet mod Fakta i Hvalsø. En del tyder dog på, at der ikke var samme gerningsmænd involveret. Lokalpolitiet i Roskilde vil meget gerne høre fra vidner til røveriet eller fra personer, der i øvrigt har plysninger om gerningsmændene. Ring til politiet på 114 eller 46351448.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

stigfrivilligrødekors

playStig giver julehjælp: Rørende at se glædestårerne vælte ud af øjnene på dem

nathalie voral og nino

playNathalie frygter afslag på julehjælp: ”Så skal vi nok leve af pasta de næste par måneder"

20171204-151030-A-1920x1281we

playOverblik: Sådan kan du donere til julehjælp - rekordmange har søgt

fødeafdeling region hovedstaden

Coronakrisens babyboom er aflyst for nu - eksperter forklarer hvorfor

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere