Endnu en ung kvinde krænket på stisystem i Greve

En 17-årig pige blev nevet i ballerne af en ukendt mand på samme stisystem i Greve, hvor flere kvinder og børn er blevet udsat for lignende overgreb.

Arkivbillede: Flere kvinder og børn er blevet udsat for overgreb på et stisystem i Greve. Politiet mener, at de muligvis er begået af en og samme gerningsmand. Foto: NIels Ahlmann Olesen - Ritzau Scanpix

Midt- og Vestsjællands Politi kan nu tilføje en sjette sag til de seneste dages mange anmeldelser om blufærdighedskrænkelser på et stisystem i Greve.

Så sent som tirsdag eftermiddag anmeldte en 17-årig pige fra Greve, at hun sidste torsdag, den 20. september, var blevet nevet i ballerne af en ukendt mand, da hun gik på stisystemet ved Greve Centervej. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgn rapport.

Manden kom gående på stien imod hende. Lige efter de havde passeret hinanden, kom manden bagfra og nev den 17-årige i ballerne med begge hænder. Den 17-årige pige skreg op, hvilket fik manden til at løbe derfra.

Læs også Kvinder og børn sexkrænket på stisystem: Gå ikke alene, advarer politiet

Mulig seriekrænker på spil

Pigen beskriver manden som værende dansk af udseende, 17-18 år, cirka 180 cm høj, almindelig af bygning, lyst kort hår. Han var iført sort hættetrøje og gul rygsæk.

Signalementet er meget lig med de beskrivelser, som flere andre ofre har givet til politiet.

TV 2 Lorry kunne i går fortælle, at politiet opfordrede kvinder og børn til ikke at gå alene på stisystemet, fordi flere kvinder og børn var blevet krænket.

På kortet nedenfor kan du læse mere om sagerne og se ofrenes signalementer af gerningsmanden:

Politiet mener, der kan være om den samme gerningsmand, og de forsøger nu at identificere den mistænkte, blandt andet ved at genafhøre de forurettede i sagerne.

- Lokalpolitiet i Køge tager sagerne om blufærdighedskrænkelse i Greve meget alvorligt. De efterforsker denne sag sammen med de øvrige 5 sager af lignende karakter, der er blevet begået ved stisystemerne i Greve, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i dagens døgnrapport.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik