En treårig er kvæstet i Experimentarium

En lille dreng kom tirsdag til skade i Experimentarium i Hellerup. En treårig dreng kom tirsdag eftermiddag til skade i Experimentarium i Hellerup ved København.

- Han er ikke kommet så alvorligt til skade, som vi først frygtede, siger vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Dan Houtved.

- På Rigshospitalets Traumecenter har de lagt ham i kunstig koma, men det er først og fremmest sket, for at holde ham i ro, mens han blive skannet, fortsætter han.

Ifølge Ekstra Bladet blev drengen slynget rundt af vandforlystelsen Bølgen. Han faldt efterfølgende tre meter ned på et betongulv bag Bølgen.
Experimentariets vicedirektør, Kim Herlev, kalder ulykken, som skete omkring klokken 15.30, for den første af den karakter i 20 år.
- Drengen er faldet ned fra en stor bølge, man kan surfe på ligesom en skibakke. Og den er han faldet ned fra. Vi havde en medicinstuderende til stede, der hjalp, og har kontaktet forældrene, siger Kim Herlev til eb.dk.

Ifølge vicedirektøren er surfbølgen sikkerhedsgodkendt.
- Derfor er det beklageligt, at det her kunne ske. Vi har lukket stedet nu og åbner først igen, når vi ved, at det er helt sikkert, siger han til eb.dk og fortsætter:
- Jeg er oprigtigt ked af det, der er sket.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere