Skoleelev snittet med kniv i frikvarter - en person anholdt

Politiet har anholdt en person i forbindelse med et overfald ved et tiendeklassecenter i Roskilde. Ifølge skolelederen blev en elev snittet med en kniv.

Politiet har anholdt en person i forbindelse med overfaldet. Arkivfoto. Foto: Ida Marie Odgaard - Ritzau / Scanpix

Midt- og Vestsjællands Politi blev tirsdag ved middagstid kaldt ud til TCR Tiendeklassecenter på Bakkesvinget i Roskilde.

Ifølge Thomas Hartmann, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, var en person kommet lettere til skade efter at være blevet overfaldet.

Politet foretog i den forbindelse en anholdelse.

- Vi har sigtet en person for kvalificeret vold, siger Thomas Hartmann til TV 2 Lorry.

Hvad der præcist er sket, vil vagtchefen ikke fortælle på nuværende tidspunkt. Men han oplyser, at den anholdte efterfølgende blev løsladt igen, da sigtelsen ikke giver anledning til, at man vil kræve personen varetægtsfængslet.

Læs også 16-årig dreng tiltalt for knivstikkeri på Bakken

Elev snittet med kniv

Thue Friislund, der er skoleleder på TCR Tiendeklassecenter, oplyser her til aften til TV 2 Lorry, at offeret en ung mandlig elev på skolen.

Han fortæller, at episoden fandt sted i frokostpausen i nærheden af nogle ungdomsboliger tæt på skolen, og at den anholdte er en ung mand, der ikke er elev på skolen.

- Han (eleven, red. ) kom tilbage og var dybt rystet. Han var blevet snittet overfladisk med en kniv. Hans forældre kom efterfølgende og hentede ham og kørte ham på skadestuen, siger Thue Friislund.

Han fortæller, at skolen efterfølgende har været i kontakt med drengens far, som har oplyst dem om, at drengen efter omstændighederne har det godt. 

- Men han er selvfølgelig stadig rystet, og det er vi naturligvis også, for vi har ikke før oplevet den her slags ske, siger Thue Friislund.

Han fortæller, at han senere i aften eller i morgen vil informere resten af skolens elever og deres forældre om hændelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik