"En oplevelse for livet": EURO 2020 søger 1.300 frivillige

EM i fodbold kræver rigtig mange frivillige til at dække en række opgaver, og arrangørerne opfordrer alle til at tilmelde sig og blive en del af denne "once-in-a-lifetime" event i København.

Man kommer ikke langt i sportens verden uden frivillig arbejdskraft. Og EURO 2020 er ingen undtagelse. 

Derfor leder man i øjeblikket efter 1.300 frivillige, der vil være med til at få det kæmpe store event til at glide på bedste vis. Til gengæld får man en oplevelse for livet, lover arrangøren. 

I juni og juli 2020 er København en af de i alt 12 værtsbyer som en del af UEFA EURO 2020. I alt fire kampe skal spilles på det danske nationalstadion, og det bliver en stor begivenhed i hele hovedstaden.

Så stor at den også skal bæres af et stort frivilligt engagement. Deadline for tilmelding er i første omgang tirsdag den 20. august kl. 23.59.

Københavns overborgmester, Frank Jensen, glæder sig til både bold og folkefest. Han opfordrer flere frivillige til at melde sig og blive en vigtig del af arrangementet:

- København kommer til at lægge gader til en folkefest over hele byen under EURO 2020. En storslået fodboldfest og succesfuld afvikling kræver mange gode frivillige kræfter. Derfor håber jeg, at rigtig mange københavnere har lyst til at være med på holdet af frivillige til EURO 2020, siger overborgmester Frank Jensen (S).

Hos Wonderful Copenhagen sætter administrerende direktør, Mikkel Aarø-Hansen, følgende ord på begivenheden:

Fakta om UEFA EURO 2020 i København

- Fire af slutrundens i alt 51 kampe skal afvikles i Parken i København.
 

- De fire kampe vil være tre gruppekampe og en 1/8-finale.
 

- Kampene i København spilles lørdag den 13. juni, torsdag den 18. juni, mandag den 22. juni og mandag den 29. juni (1/8-finale)
 

- Hvis Danmark kvalificerer sig, vil Herrelandsholdet spille to ud af tre gruppekampe på hjemmebane i Parken.

 

- Slutrundens resterende 47 kampe spilles i 11 andre storbyer på tværs af Europa - Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukarest, Budapest, Dublin, Glasgow, London, München, Rom og Sankt Petersborg.

- Fodbold er verdens mest udbredte sport, og når EURO 2020 rammer Hovedstaden er det første gang, en af de store fodboldslutrunder bliver afviklet på dansk grund. Det kommer til at skabe stor opmærksomhed og er en fantastisk mulighed for at vise hele Danmark til omverdenen, ligesom slutrunden i den grad understreger Københavns position blandt verdens 10 bedste sporteventbyer.

Knap 1.000 personer har allerede tilmeldt sig til at blive en del af den største fodboldbegivenhed på dansk jord nogensinde og skal således hjælpe med alt fra billettering og opsætning af hjørneflag til guidning af de mange tilrejsende fans, der kommer til at fylde København. Målet er, at i alt 1.300 melder sig som frivillige.

Læs mere om hvordan du melder dig som frivilige liger her. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik