En ny på vej: Her kan du komme i luksusbiograf

Nordisk Film Biografer er klar med sin første luksusbiograf i Lyngby. Men der er flere muligheder for en luksuriøs tur i biffen i hovedstadsområdet.

Midt i sommerferien den 19. juli lukker Nordisk Film Biografer dørene op for en ny biografoplevelse i ekstra bløde sæder.

quote Biografgæster efterspørger i stigende grad en ekstraordinær oplevelse, og her er både billede, lys og lyd selvfølgelig i spil.

Vibeke Wolfsberg, kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer

I biografen i Lyngby skal der nemlig åbne en luksus-sal, hvor der bliver kælet for biografgængeren for lidt ekstra knaster. 

Tidligere husede biografen 498 biografsæder, men de er nu skåret ned til 247 læderstole, som biografgængeren selv kan justere. Derudover bliver skærmen hele 17 gange 9 meter, og salen udstyres med et Dolby Atmos-lydsystem.

Det koster 35 kroner ekstra at komme i luksusbiografen, der skal gå under navnet Supreme. Det er den første luksus-bif, som Nordisk Films Biografer åbner for. 

- Biografgæster efterspørger i stigende grad en ekstraordinær oplevelse, og her er både billede, lys og lyd selvfølgelig i spil, ligesom sædekomfort er afgørende. Med SUPREME skaber vi rammerne for uforglemmelige og stemningsskabende filmoplevelser i de ypperste stole med overvældende billede og fantastisk lyd, siger Vibeke Wolfsberg, der er kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer.

Mere bio til de luksuriøse

Men det er allerede muligt at få en ekstra luksuriøs tur i biffen i Herlevs Big Bio. Her gav luksusbiografen sidste år et overskud på 5,6 millioner, skriver Berlingske.

Manden bag biograf-succesen planlægger næste år at åbne endnu en luksusbiograf - denne gang i Nordhavnsbyggeriet i København.

 Også Atlas Biograferne i Rødovre har en enkelt sal med elektrisk styrede stole. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Vilde heste

play
Oplev i weekenden:
Hestesafari på Amager Fælled

Roskilde Festival

playArrangører overvejer lyntest af deltagere på Roskilde Festival

roskilde festival

Roskilde Festival klar til 2021: 29 navne er klar

Statue løftes ved Glyptoteket

playHer bliver 116 år gammel statue flyttet for første gang

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere