En god idé: Danmarks første flydende skilte

Langs Halsnæs' kyst er det blevet sværere at fare vild. Her har man nemlig sat havskilte op til de sejlende.

De vandglade får nu lettere ved at finde vej i Halsnæs.

Seks steder i havet omkring Halsnæs flyder der skilte rundt, der skal lokke kajaroere, sejlere og andre vandhunde til at komme i land og opleve Halsnæs tørfodet.

De er placeret fra klitlandskabet ud for Melby Overdrev i nord til Roskilde Fjord i syd, skriver Halsnæs Avis. De er nærmere sat på ved Spodsbjerg, Lynæs, Sølager, Hvide Klint og St. Havelse.

Havskiltene er en del af Halsnæs Kommunes projekt "Oplev Halsnæs fra vandsiden", der  senere forventer at udgive et vandfast kajakkort.

Her ses havskiltet med borgmester Steen Hasselriis, Venstre.
Her ses havskiltet med borgmester Steen Hasselriis, Venstre.
Foto: Halsnæs Kommune

Sidste år lancerede Halsnæs den første flydende shelter, der ligger ud for badebroen ved Hvide Klint. Den er tiltænkt som et overnatningssted for kajakroere, der kan spænde kajakken fast ved den flydende shelter.

Havskiltene blev indviet i sidste uge af borgmester Steen Hasselriis, Venstre.

Vil du prøve kræfter med havsport? Så tjek TV 2 Lorrys webdox ud, der giver dig tip og tricks, og tager dig med ud på vandet:

Temperaturerne stiger langt om længe, både til lands og til vands. Og nu kan du komme en tur ud på bølgerne med vores programserie - aktivt vand -, hvor vi sammen med Thomas Uhrskov, har prøvet kræfter med alle de sjove og udfordrende vandaktiviteter, der folder sig ud langs vores kyster.

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik