En 67-årig mand mister livet i kollision ved Risø

To varebiler tørner sammen på en lige strækning nord for Roskilde. En tredje bil kører ind i løsreven motor.

En 67-årig mand fra Nordsjælland døde mandag eftermiddag i et voldsomt frontalt sammenstød på Frederiksborgvej nord for Roskilde. En 55-årig mand fra Jyllinge blev alvorligt kvæstet.

Det oplyser vagtchef Lars Mogensen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Ulykken skete kort før klokken 17, da den 55-årige i en varebil kom kørende mod nord ad Frederiksborgvej. I Himmelev lige syd for Risø kom han af en eller anden grund over i den modsatte kørebane og kørte frontalt ind i en anden varebil.

Føreren af den varebil, der var på vej mod syd, var en 67-årig mand, der døde på stedet.

Hans 57-årige passager, der også er fra Nordsjælland, blev kvæstet og er under behandling på Køge Sygehus.

Den hårdt kvæstede 55-årige blev med politieskorte kørt til behandling på Traumeafdelingen på Rigshospitalet i København.

Ved sammenstødet mellem de to varebiler blev motorblokken på den ene bil revet ud og fløj af sted, indtil den ramte en personbil, der kom kørende mod syd.

Føreren af denne bil, en 27-årig mand fra Nordsjælland, og hans kvindelige passager slap begge fra ulykken uden skrammer. Til gengæld blev deres bil skadet ved mødet med den løsrevne motor.

Ulykken skete på Frederiksborgvej på et langt lige stykke vej. Der er ifølge vagtchefen tale om en farlig strækning, hvor der tidligere er sket voldsomme ulykker.

Ulykkesstedet var afspærret i nogle timer efter ulykken, så trafikanterne måtte finde andre veje, mens en bilinspektør undersøgte ulykkesstedet og de havarerede biler, og mens der blev ryddet op efter ulykken.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik