Emilie: Politiet har fået 25 henvendelser efter ny oplysning

Politiet har modtaget 25 nye henvendelser, efter at der onsdag kom nyt i sagen om den dræbte Emilie Meng.

Omkring 25 personer har henvendt sig med nye oplysninger i sagen om den dræbte teenager Emilie Meng, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har modtaget oplysningerne, efter at der onsdag kom nye oplysninger om drabet på Emilie Meng

Politiet har talt med et nyt, kvindeligt vidne, der har set en bil, som måske kan knyttes til Emilie Mengs forsvinden 10. juli 2016. Vidnet kan også have set gerningsmanden, der kidnappede og dræbte den blot 17-årige pige.

- Nu er vi gået i gang med at kigge på henvendelserne for at validere dem, i forhold til om det er oplysninger, vi har i forvejen, eller om det er nogle, der kan bringe os videre i efterforskningen, siger Søren Ravn, der er vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det nye vidne henvendte sig, efter at politiet i juni i år offentliggjorde billeder af en lys, formentlig hvid bil af modellen Hyundai i30. Bilen kan knyttes til stationen i Korsør på det tidspunkt, hvor Emilie Meng forsvandt.

Vidnet, som politiet har talt med, så samme dag nogle timer efter Emilie Mengs forsvinden en bil, der matcher beskrivelsen. 

Kvinden har fortalt, at hun om morgenen 10. juli sidste år - timer inden det stod klart, at Emilie Meng var forsvundet - kørte bag en traktor på Vestre Ringvej. Det fik hende til at sænke farten, og her så hun den hvide bil.

Politiet er derfor også interesseret i at snakke med føreren af traktoren.

- Vi ved ikke, om der ligger en henvendelse fra traktorføreren i de henvendelser, vi har modtaget. Så det skal vi have kigget på nu. Men ellers har vi ikke hørt noget, lyder det fra Søren Ravn.

Der kørte også en anden bil bag traktoren, har vidnet fortalt, men den har politiet heller ikke været i kontakt med endnu.

Ekstra Bladet skriver, at vidnet allerede for noget tid siden nævnte episoden for familiemedlemmer. Først senere forbandt hun dog bilen med drabet på Emilie Meng. Og det har nu fået hende til at stå frem som vidne.

Søren Ravn kan ikke bekræfte Ekstra Bladets oplysninger. 

Han understreger dog, at man betragter vidnet som værende troværdigt, selv om episoden ligger lang tid tilbage.

- Hun har reflekteret over det, og da vi går ud med efterlysningen i sommer, tænker hun forløbet igennem, og det gør, at hun henvender sig. Men vi kan ikke sige noget om, hvorfor der går så lang tid, siger Søren Ravn.

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik