Emilie blev forsøgt lokket ind i varevogn: Nåede at slippe væk

20-årige Emilie blev sent i nat forsøgt lokket ind i en varevogn for at "hjælpe en ældre kvinde." Hun sagde nej, men blev efterfølgende forsøgt fastholdt.

"Kære allesammen. Her klokken 04:00 blev jeg forsøgt lokket ind i en grå varevogn af en ældre kvinde der 'spurgte om hjælp inde i varevognen'."

I Facebookgruppen "Amager" kommer den 20-årige amagerkaner Emilie med en advarsel til alle, der ligesom hende selv dagligt færdes på Amager.

quote Dette er en advarsel til unge mennesker, der færdes omkring Øresundsvej, da dette kunne have endt grusomt.

Emilie, Amager

Ved 4-tiden i nat blev hun forsøgt lokket ind i en grå varevogn af en ældre kvinde, da hun var på vej hjem fra en fest. Emilie beskriver kvinden som værende 50-60 år gammel og med gråt krøllet hård til skuldrene.

Emilie havde dog ikke lyst til at hjælpe damen med noget inde i bilen, da hun godt kunne fornemme, at noget var galt. Men da hun nægtede at gå med ind i bilen tog kvinden fat i hendes skulder som om hun prøvede at trække hende hen i mod bilen.

- Dette er en advarsel til unge mennesker, der færdes omkring Øresundsvej, da dette kunne have endt grusomt, skriver Emilie i Facebookgruppen "Amager".

quote eg nåede i min frygt kun at tage dette slørede billede af bilen. Men det er en halv stor grå varevogn. Pas på jer selv og jeres børn. Selv de flinkeste mennesker kan have de værste motiver.

Emilie, Amager

TV 2 Lorry har både været i kontakt med Emilie som umiddelbart efter episoden meldte det til politiet, da hun var kommet sikkert hjem. Dog er hun stadig i tvivl om, hvilke intentioner kvinden havde med episoden.

Københavns Politi bekræfter overfor TV 2 Lorry, at de har modtaget en henvendelse på nattens episode, men ønsker ikke at udtale sig om sagen, så længe den efterforskes.

- Jeg nåede i min frygt kun at tage dette slørede billede af bilen. Men det er en halv stor grå varevogn. Pas på jer selv og jeres børn. Selv de flinkeste mennesker kan have de værste motiver, skriver Emilie på Facebook.

Hun tilføjer, at episoden foregik tæt på Amagerbio på den anden side af de børnehaver, der ligger i området.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik