Elvis er maskot for Brøndby til pokalfinalen

En sej dreng på seks år fangede Brøndbyspillernes opmærksomhed - torsdag er han maskot for holdet

Det hele startede med en efterlysning. For sidste efterår blev Brøndby-dagen afviklet. Det er dagen, hvor fans af Brøndbys superligahold kan komme og hilse på deres idoler - spillerne i de gul/blå dragter. Og her fangede en lille purk i et gangstativ spillernes opmærksomhed.

Han blev efterlyst - for holdet mente, at han ville være helt perfekt som en af 11 maskotter. Når pokalfinalen afvikles torsdag, så skal spillerne følges af 11 indløbsdrenge  - og en af dem er den efterlyste dreng.

Han hedder Elvis Hyllegaard - og han er U7-spiller på Solrød FC. Og nåja - så har han cerebral parese - også kendt som spastiske lammelser - og det giver drengen nogle udfordringer med at komme rundt - udfordringer, som han tackler i stiv arm - også når det gælder fodboldbanen,

- Han bliver megasur, hvis vi ikke vinder. Men han har et kæmpstort fodboldhjerte, siger Jan Vognbjrg, der er træner i Solrød FC.

3-0

Drengen strutter af gåpåmod - og hans mor mener, at det skyldes fodbolden.

- Fodbold er en helt fantastisk ting for ham - det er det, der virker på Elvis, siger Kristina Hyllegaard.

TV 2 Lorry mødte Elvis Hyllegaard under dagens trænimng - og ingen tvivl - han glæder sig til at være med til pokalfinalen.

- Jeg skal følge Johan Larsson ind. Det bliver godt.

Og hvad tror du resultatet bliver?

3-0, lyder svaret ganske sikkert.

Om Elvis får ret - det ved vi, når kampen mellem Brøndby og Silkeborg fløjtes af.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik