Elever får professionel træner: Skal være klar til Skolernes Motionsdag

For nogle er Skolernes Motionsdag ikke bare sjov, ballade og lidt let løb. I Ishøj forbereder eleverne sig ekstra meget.

Her ses eleverne træne med den professionelle træner Lasse Michelsen. Foto: Presse

Skolernes Motionsdag i Ishøj er en fælles dag for alle elever på både folkeskoler og privatskoler.

Her konkurrerer de i alt 800 elever i både konkurrencer og individuelt skole mod skole i forskellige discipliner.

Der er dem, der tager en slapper og mest af alt mener, at dagen er en hyggedag med lidt let løb og masser af frugt.

Her ses eleverne træne med den professionelle træner Lasse Michelsen. Foto: Presse

Og så er der de andre.

Dem, der går op i dagen med liv og sjæl.

Elever får professionel træner

Sådan er det for eleverne på både Vejlebroskolen og Ishøj Skole. Her går eleverne i 8. og 9. klasse så meget op i Skolernes Motionsdag, at de siden sommerferiens slutning har trænet ekstra meget.

Læs også Seks nye kunstgræsbaner og skybrudsanlæg til Frederiksberg

For en uge siden toppede træningen, da den professionelle træner Lasse Michelsen trænede eleverne i de fysiske udfoldelser. Træneren var endda hidkaldt efter elevernes eget ønske.

Træningsdagen var fordelt på to træningspas, hvor Lasse Michelsen holdt et mindre foredag om kost i relation til træning for unge.

Her ses eleverne træne med den professionelle træner Lasse Michelsen. Foto: Presse

- Eleverne var allerede motiverede, da jeg mødte dem. Så jeg skal bare hjælpe med at holde motivationen ved lige og give dem nogle nye værktøjer, som eleverne kan bruge i deres egen daglige træning og lærerne, når de skal træne eleverne på skolens hold, sagde Lasse Michelsen, da han afholdt træningen.

- Man kan godt mærke, at lærerne brænder for det og har forberedt sig rigtig godt. Eleverne har en god grundfysik og en god forståelse for bevægelse og koordination, lød det fra den uddannede træner, som også er sportsernæringskonsulent.

Læs også Tidligere toppolitiker løber 250 kilometer med oppakning i ørken

Til dagligt arbejder han som politiassistent hos Københavns Vestegns Politi, men de seneste otte år har han også arbejdet professionelt med kost og træning.

De mange elever træner til disciplinerne 'Powerboys og powergirls', og både elever fra Strandgårdskolen, Ishøj Skole og Vejlebroskolen har siden sommerferien haft mulighed for at træne sig op til motionsdagen.

Skolernes Motionsdag løber af stablen over hele landet på fredag den 12. oktober.

Her ses eleverne træne med den professionelle træner Lasse Michelsen. Foto: PresseTilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik