Ekstra Bladet Foto: DR

Ekstra Bladet strejker: Lønforhandlinger gået i stå

Journalisterne på Ekstra Bladet har nedlagt arbejdet. Det skyldes, at ledelse og medarbejdere står langt fra hinanden i de igangværende lønforhandlinger.

På Ekstra Bladet er journalisterne gået hjem.

Tirsdag eftermiddag blev skærmene slukket og overtøjet taget på, da journalisterne på Ekstra Bladet forlod arbejdspladsen i København. 

Journalisterne har nedlagt arbejdet på grund af et sammenbrud i de igangværende lønforhandlinger på mediet, der blandt andet kan bryste sig af at være Danmarks største nyhedssite.

- Medarbejderne på Ekstra Bladet er skuffede og overraskede over det, vi er nået frem til i forhandlingerne. Derfor har de besluttet at nedlægge arbejdet, siger Anders Stoffer fra Ekstra Bladet til Ritzau.

Stoffer, som er tillidsmand og formand for medarbejderforeningen på Ekstra Bladet fortæller videre, at medarbejderne og ledelsen står meget langt fra hinanden i forhandlingerne, men vil ikke uddybe striden nærmere.

På avisens netavis udtaler chefredaktør, Poul Madsen, at han undrer sig over journalisternes arbejdsnedlæggelse, som han kalder overenskomststridig.

- Jeg troede vi var midt i forhandlingerne, udtaler Poul Madsen på eb.dk. 

Ifølge tillidsmanden vil medarbejderne mødes igen onsdag klokken 10.00, beretter Ritzau.

Avisen vil endvidere udkomme som normalt i morgen, ligesom eb.dk fortsætter ufortrødent.