Ejerlejligheder slår prisrekord

Salgsprisen på ejerlejligheder har nået nyt rekordniveau, viser de nyeste tal. Prisen har ikke været højere siden januar 2010, hvor Boligsiden.dk begyndte at måle.

Med en stigning på 0,5 procent fra september til oktober måned kom den gennemsnitlige salgspris på en ejerlejlighed op på det højeste niveau siden januar 2010. Den lyder nu på 28.850 kroner pr. kvadratmeter på landsplan. Salgsprisen slog også rekord i Region Hovedstaden. I Københavns Kommune er stigningen i salgsprisen dog kun på 0,2 procent fra september til oktober.

På trods af stigningen er der tegn på, at markedet måske har toppet. Der er nemlig blevet mere plads til forhandling på boligmarkedet, hvor nedslaget for ejerlejligheder steg med hele 11,6 procent fra september til oktober. Der blev givet 484 kroner i nedslag pr. kvadratmeter, og trods den store procentuelle stigning, svarer det stadig kun til en rabat på 38.720 kroner for en lejlighed på 80 kvadratmeter. Men også salgstiden steg fra 89 dage i september til 94 dage i oktober - en stigning på 5,7 procent på landsplan.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik