Ejendoms-fallent afviser rocker-beskyldninger før retssag

Ejendomsspekulanten Kenneth Schwartz Thomsen har holdt sig skjult for pressen siden sin personlige konkurs i 2008. Nu er det lykkedes TV2/Lorry at få den tidligere ejendomsspekulant i tale, kort før retssagen mod ham går i gang

I et sjældent interview fortæller han i aften på TV2/Lorry, hvorfor han mener, at han ikke selv er skyld i sin økonomiske nedtur, konkurs og tiltale for groft skattesvig og manglende registrering af fem luksusbiler.

Retssagen mod Kenneth Schwartz Thomsen begynder efter planen i næste måned. I interviewet afviser han overfor TV2/Lorry, at han solgte to af sine egne ejendomme til sig selv for at unddrage skattevæsnet 25 mio. kr. Det mener bagmandspolitiet ellers, ligesom de ikke tror på, at Kenneth Schwartz Thomsen kun brugte sine to lamborghini, to bentleyer og en porsche uden dansk registrering, når han skulle ned og besøge sine tyske ejendomme.

Kenneth Schwartz Thomsen afslører overfor TV2/Lorry, at Skat i deres indstilling til Bagmandspolitiet om at tage sagen op beskylder ejendomsspekulanten for at have rocker-relationer og forbindelse til den russiske mafia. Det afviser Kenneth Schwartz Thomsen overfor TV2/Lorry "Har du set mig have en rockerrelation? Ligner jeg en rocker? Nej."

Skat ønsker ikke at fortælle, hvem der har videregivet de oplysninger om Kenneth Schwartz Thomsen. Bagmandspolitiet har ikke undersøgt om der skulle være noget om snakken. Med en strafferamme på 3-4 år er skattesagen stærk nok i sig selv til en retssag, vurderer leder af bagmandspolitiet Jens Madsen.

Kenneth Schwartz Thomsen er en af de ejendomsspekulanter man siger har tjent millioner af kroner på værdiløse pantebreve gennem den såkaldte ejendomskarrusel. Her hjalp ejendomsspekulanter angiveligt hinanden med at lokke store lån ud af bankerne ved at købe hinandens ejendomme til kunstigt opskruede priser.

Kenneth Schwartz Thomsen siger i interviewet til TV2/Lorry at han byttede ejendomme med andre fordi han hellere ville have ejendomme i København end i Jylland.
Kenneth Schwartz Thomsen ejede ejendomme for næsten 3 mia. kr. da han i september 2008 som 35-årig blev erklæret personlig konkurs. Han var den nu krakkede Roskilde Bank største skyldner med et lån på næsten 1 mia. kr.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik