Efterlyst nordmand retur med tømmermænd

En 53-årig nordmand er søndag fløjet tilbage til Norge efter en festlig tur til København. Han vidste ikke, at han var efterlyst.

En 53-årig nordmand med sukkersyge har siden i tirsdags haft det festligt i hovedstaden - uden at vide, at han var eftersøgt af politiet i både Danmark og Norge.

Det oplyser København Politi til TV 2 Lorry.

- Han har været i byen i København sammen med nogle norske kammerater, og så er han blevet væk. Da hans kammerater skulle hjem, afleverede de hans pas til os, siger vagtchef Henrik Svejstrup til TV 2 Lorry.

Den 53-årige nordmand har sukkersyge og er afhængig af insulin, og Københavns Politi har tweetet om ham flere gange i løbet af den forgangne uge.

- Nogen gange når man har diabetes, kan man virke som om, man er påvirket af spiritus, og vi har tweetet ud, fordi vi gerne ville have, at folk skulle tage ham seriøst, hvis de mødte ham, siger Henrik Svejstrup og fortsætter:

- Men i det her tilfælde har manden rent faktisk nok været fuld. Alt tyder på, at han har festet i flere dage, og han havde tømmermænd, da han dukkede op i lufthavnen i dag.

Den 53-årige nordmand dukkede tidligere i dag op i Københavns Lufthavn - i 'nogenlunde god behold', som politiet beskriver det.

Vagtchef Henrik Svejstrup oplyser, at nordmandens venner har været i kontakt med de forskellige hospitaler i København, siden de selv tog hjem i tirsdags.

Københavns Politi har søndag kørt mandens pas ud til ham i lufthavnen.

Nordmanden er søndag ved 15-tiden på vej hjem til Norge i et fly.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik