Efterlyst: Mistænkes for at stjæle fra og bedrage sine dates

Han er mistænkt for at bedrage blandt andet kvinder, som han møder på netdating, ved at oprette konti eller banklån i deres navn.

Københavns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet efterlyser den 47-årige Mads Andersen, der er mistænkt for både bedragerier, dokumentfalsk og tyverier. 

Han er blandt andet mistænkt for at bedrage kvinder, som han kommer i kontakt med via netdating og sociale medier.

Mads Andersen beskrives som:

Mand, 47 år gammel, asiatisk af udseende, 171 cm høj, kort mørkt/gråspængt hår og muskuløs af bygning. 
Af særlige kendetegn kan anføres, at han mangler yderste led på venstre hånds langfinger og ringfinger. 
Tatoveret: Tribaltatovering på højre og venstre skulder samt tekst på venstre læg, ”AGINIESKA”.

 

Mange identiteter

Han har, ifølge politiet, udgivet sig for at være virksomhedsindehaver, investeringsrådgiver, bodyguard, politibetjent, eller håndværker, som er kommet tilbage til Danmark efter at have arbejdet i udlandet.

Når han efterfølgende er mødtes med kvinderne, er han mistænkt for at pådrage sig penge fra dem. Blandt andet ved identitetstyverier via deres Nemid og andre personlige oplysninger, som han har anvendt til at oprette lån og bankkonti, lease biler eller købe varer.

- De forurettede beskriver Mads Andersen som særdeles veltalende og overbevisende i sin adfærd, skriver Københavns Politi i efterlysningen.

Eksempler på sager: 

  • Den 20 juli 2017 anmeldte en forurettet til Fyns Politi, at hun havde været udsat for bedrageri og tyveri til en værdi af kr. 250.000,-. Samme dag kom Mads Andersen af sted med en bil fra et leasingselskab i Kolding.
  • Den 12. juni 2017 anmeldte en forurettet, at hun havde været udsat for identitetstyveri, efter hun mødte Mads Andersen via dating på Tinder. Kvinden inviterede Mads Andersen ind i sit hjem, hvorefter hun konstaterede, at der var blevet oprettet flere bankkonti i hendes navn, lige som der blev indkøbt mobiltelefoner og oprettet abonnementer i hendes navn.
  • Den 30 maj 2017 anmeldte en forurettet, at han havde været udsat for bedrageri til kr. 15.000,- i forbindelse med køb af et parti mobiltelefoner, som Mads Andersen lovede at levere.

Københavns Politi vil meget gerne høre fra personer, som har kendskab til Mads Andersens aktuelle opholdssted eller ser ham i det offentlige rum.

Man skal ikke selv rette henvendelse til efterlyste, skriver politiet i efterlysningen. I stedet skal man tage kontakt til politiet på 114, hvis man har oplysninger i sagen. 

 
 
Foto: Københavns Politi

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik