Efterlyst dreng fundet: Politiaktion i gang på Amager

Forældre nægter at overgive otteårig dreng. - Vi er forberedt på alle scenarier, fortæller politiet.

Der er i øjeblikket en større politiaktion i gang på Amager, hvor forældre har barrikaderet sig med otteårig dreng, der har været efterlyst i 15 måneder.

Politiet har - med hjælp fra en DR-udsendelse om sagen torsdag aften - her fredag formiddag fundet frem til familiens lejlighed på Lygtemagerstien på Amager.

Et par civile politibetjente blev ved 11-tiden sendt ud for at hente barnet hos forældrene.

- Men de var ikke lige villige til den løsning, og det gør så, at vi er derude talstærkt. Det kan måske se lidt voldsomt ud, men det er et normalt setup, fortæller pressetalsmand ved Københavns Politi James Keiwe til Ritzau.

Politiet har både et forhandlingshold, adskillige patruljevogne samt ambulancer ved lejligheden.

- Vi har i øjeblikket et par betjente oppe ved lejligheden, hvor forældrene og barnet stadig opholder sig. Vi forsøger at forhandle, og vi har rigtig god tid.

- Vi har forberedt os på alle scenarier. Planen er at lade tiden arbejde for os, og vi håber via dialog, at forældrene vil overdrage barnet og sig selv til os, så vi kan få en snak om, hvad der skal ske fremover, siger James Keiwe.

- Vores ønske er, at både barn, mor og far kommer godt ud af det her.

Forældrene valgte i juni 2012 at gå under jorden med deres søn som konsekvens af, at Lolland Kommune havde besluttet, at drengen skulle tvangsfjernes.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik