Efterlysning virkede: Ung røver bragt til afhøring

Torsdag morgen efterlyste Nordsjællands Politi på baggrund af overvågningsbilleder en ung mand, som politiet formodede var røver.

To borgere blev ved to forskellige anledninger i sidste uge passet op på gaden i Rungsted Kyst.

Her truede to mænd med en kniv borgerne til at udlevere deres værdigenstande. Efterfølgende forsvandt de i en stjålet bil, hvor der sad fire personer i.

quote På baggrund af flere henvendelser har vi nu fået identificeret manden på billederne

Nordsjællands Politi på Facebook

Politiet har haft sparsomme spor i sagen, men overvågningsbilleder af en af de formodede gerningsmænd fik sat skub i sagen fra Rungsted.

Med overvågningsbillederne i baghånden udsendte Nordsjællands Politi torsdag formiddag en efterlysning af den formodede røver - og det gav pote. 

Flere henvendelser efter efterlysning

Nu skriver Nordsjællands Politi i et opslag på Facebook, at den formodede røver er anholdt.

- På baggrund af flere henvendelser har vi nu fået identificeret manden på billederne, skriver politiet og tilføjer:

- Vi har her til eftermiddag haft manden til afhøring, og vi er nu kommet et stort stykke videre i vores efterforskning.

quote Vi har her til eftermiddag haft manden til afhøring, og vi er nu kommet et stort stykke videre i vores efterforskning

Nordsjællands Politi på Facebook

Politiet har tidligere fundet den stjålede bil efterladt, og sikret den for spor. Her blev DNA-teknik taget i brug, men ingen af delene hjalp for alvor efterforskerne videre i sagen.

- I plejer at være os en enorm hjælp, når vi skal have identificeret formodede gerningspersoner, og det håber vi på, at I også vil være denne gang, skrev politiet og opfordrede borgerne til at tage affære.

Og det virkede altså efter hensigten. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik